R132-P-15.jpg

صبح روز پنج شنبه مورخ 4/3/96 در آستانه ماه پرفیض رمضان المبارک معاون پژوهش حوزه های علمیه ضمن بازدید از موسسه امام هادی علیه‌السلام، با آیت الله رفیعی پور دیدار کردند. در این دیدار حضرات حجت الاسلام والمسلمین میرمعزی(معاون پژوهش حوزه های علمیه)، حجت الاسلام والمسلمین جواد رفیعی(مدیر مراکز و امور پژوهش) و حجت الاسلام والمسلمین نصرتی(مسئول مراکز پژوهش) حضور داشتند.

 

در ابتدای این بازدید، مدیر محترم موسسه ضمن خیر مقدم، به انگیزه تاسیس موسسه پرداخت که در سالروز میلاد با سعادت امام هادی علیه السلام در سال1412ق(1371ش)، مراسم جشنی در مدرسه فیضیه، از طرف مرحوم آیت الله العظمی گلپایگانی در مدرسه فیضیه گرفته بودند، هنگام قرائت پیام ایشان درباره امام هادی علیه السلام از مظلومیت این امام و کم نام بودن ایشان سخت متأثر شدم و به یاد جمله امام خمینی رحمه الله افتادم که می فرمود: امامان ما همه غریبند، حتی امیرالمومنین علیه السلام به اندازه ای که در آسمان ها شهرت دارد در زمین شهرت ندارد و غریب است. همانجا به فکر افتادم موسسه ای جهانی زیر پرچم و به نام مبارک امام هادی علیه السلام ایجاد کنم که خلأ های حوزوی و اسلامی را در حد توان پر کند. 

آیت الله رفیعی پور ادامه داد: در سال های نخست تاسیس موسسه، ابتدا کتاب المقنع و سپس الهدایه شیخ صدوق را تحقیق و منتشر کردیم که مجموعا هشت سال به طول انجامید. با انتشار این دو کتاب، ثابت کردیم که «الهدایه» و «المقنع»، فقه ماثور است، یعنی دقیقا همان حرفی که مرحوم آیت الله العظمی بروجردی می زدند. مدتی بعدکتاب «الاعتقادات شیخ صدوق» را شروع کردیم که آن هم هفت سال زمان برد. بحمدالله تا کنون همه آثار موسسه به نام امام هادی علیه السلام به چاپ رسیده است.
سپس مدیر محترم موسسه، به معرفی دیگر کتاب های موسسه پرداخت و توضیحاتی پیرامون کتاب «موسوعه و جامع زیارات المعصومین علیهم السلام»، «دعاء الندبه و توثیقه من الکتاب والسنه» و نیز برخی دیگر از منشورات موسسه، ارائه کرد.
سپس حجت الاسلام والمسلمین میرمعزی(معاون پژوهش حوزه های علمیه) اشاره به سنت های پژوهشی کرد و گفت: پژوهش در حوزه غریب است و باید اهمیت پژوهش را بیشتر توضیح دهیم، همچنین باید آموزش و پژوهش محور تحصیلات طلاب باشد متأسفانه نظام آموزشی پژوهشی از سنت های حوزوی جدا شده و طبق چارچوب دانشگاه پیش می رود. اگر ما پژوهشگر اسلامی را بخواهیم توصیف بکنیم، و اینکه پژوهش های اسلامی چه ویژگی هایی باید داشته باشد با بزرگانی که با بی توجهی به دنیا عمر گذاشتند و تولید کرده و الآن هم ما داریم، این سیره را در شما یافتیم و انشاء الله ما را راهنمایی کنید که این سیره و سنت را در پژوهش حوزه انجام دهیم.
در پایان معاون پژوهش حوزه های علمیه با همراهان پس از بازدید از کتابخانه و نیز مراحل مختلف پژوهش های موسسه، به همراه مدیر و برخی از محققین محترم موسسه امام هادی علیه‌السلام، عکس یادگاری گرفتند.

 

 

R132-P-4.jpg

 

R132-P-20.jpg

 

R132-P-39.jpg

نوشتن دیدگاه

- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط موسسه امام هادی علیه السلام در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


تصویر امنیتی