کانال روایات ناب - حدیث 9707-117 | |
امام حسن مجتبی (علیه السلام) | |
فِي الْمَائِدَةِ اثْنَتَا عَشْرَةَ خَصْلَةً يَجِبُ عَلَى كُلِّ مُسْلِمٍ أَنْ يَعْرِفَهَا أَرْبَعٌ مِنْهَا فَرْضٌ ... فَأَمَّا الْفَرْضُ فَالْمَعْرِفَةُ وَ الرِّضَا وَ التَّسْمِيَةُ وَ الشُّكْر | |
در سفره غذا دوازده خصلت است كه بايد هر مسلمانى آن را بداند، چهارتا از آن واجب است .... آنها که واجب هستند عبارتند از: شناخت (روزی دهنده)، راضی شدن (به انچه به تو داده شده)، بردن نام خدا (بسم الله گفتن)، و شکر (خدا را به جا آوردن). | |
خصال: 2 / 485 ح60؛ عنه البحار: 63 / 413 ح13 |
|امام حسن مجتبی|روز جهانی غذا|خصال|بحار الانوار|اخلاق اجتماعی|غذا|تسمیه|شکر|
في المائدة اثنتا عشرة خصلة يجب على كل مسلم أن يعرفها أربع منها فرض ... فأما الفرض فالمعرفة و الرضا و التسمية و الشكر
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.