کانال روایات ناب - حدیث 9707-117
 امام حسن مجتبی (علیه السلام)
 فِي الْمَائِدَةِ اثْنَتَا عَشْرَةَ خَصْلَةً يَجِبُ عَلَى كُلِّ مُسْلِمٍ أَنْ يَعْرِفَهَا أَرْبَعٌ مِنْهَا فَرْضٌ ... فَأَمَّا الْفَرْضُ فَالْمَعْرِفَةُ وَ الرِّضَا وَ التَّسْمِيَةُ وَ الشُّكْر
 در سفره غذا دوازده خصلت است كه بايد هر مسلمانى آن را بداند، چهارتا از آن واجب است‏ .... آنها که واجب هستند عبارتند از: شناخت (روزی دهنده)، راضی شدن (به انچه به تو داده شده)، بردن نام خدا (بسم الله گفتن)، و شکر (خدا را به جا آوردن).
 خصال: 2 / 485 ح60؛ عنه البحار: 63 / 413 ح13

 

|امام حسن مجتبی|روز جهانی غذا|خصال|بحار الانوار|اخلاق اجتماعی|غذا|تسمیه|شکر|

في المائدة اثنتا عشرة خصلة يجب على كل مسلم أن يعرفها أربع منها فرض ... فأما الفرض فالمعرفة و الرضا و التسمية و الشكر

نوشتن دیدگاه

- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط موسسه امام هادی علیه السلام در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


تصویر امنیتی