کانال روایات ناب - حدیث 9707-118
 امام حسن مجتبی (علیه السلام)
 فِي الْمَائِدَةِ اثْنَتَا عَشْرَةَ خَصْلَةً يَجِبُ عَلَى كُلِّ مُسْلِمٍ أَنْ يَعْرِفَهَا ... أَرْبَعٌ مِنْهَا تَأْدِيبٌ وَ أَمَّا التَّأْدِيبُ فَالْأَكْلُ مِمَّا يَلِيكَ وَ تَصْغِيرُ اللُّقْمَةِ وَ الْمَضْغُ الشَّدِيدُ وَ قِلَّةُ النَّظَرِ فِي وُجُوهِ النَّاسِ.
 در سفره غذا دوازده خصلت است كه بايد هر مسلمانى آن را بداند، چهارتا از آن واجب است‏ .... و امّا آنها كه براى ادب است عبارتند از: خوردن از آن قسمت كه جلوى توست، برداشتن لقمه‏هاى كوچك و جويدن بسيار و كمتر نگاه كردن به روى مردم.
 خصال: 2 / 485 ح60؛ عنه البحار: 63 / 413 ح13

 

|امام حسن مجتبی|روز جهانی غذا|خصال|بحار الانوار|اخلاق اجتماعی|غذا|ادب|

في المائدة اثنتا عشرة خصلة يجب على كل مسلم أن يعرفها ... أربع منها تأديب و أما التأديب فالأكل مما يليك و تصغير اللقمة و المضغ الشديد و قلة النظر في وجوه الناس

نوشتن دیدگاه

- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط موسسه امام هادی علیه السلام در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


تصویر امنیتی